Pleisterwerk in Sittard

Zoekt u in Sittard een expert in pleisterwerk? De stukadoors van ons stukadoorsbedrijf maken uw wanden egaal en strak. Wij hebben al jaren ervaring met pleisterwerk en weten als geen ander hoe we uw wanden moeten aanpakken. Ook onze mannen inschakelen? Neem contact met ons op!

Waarom kiezen voor pleisterwerk?

Pleisterwerk wordt gedaan door ervaren vakmannen. Ze zorgen ervoor dat uw muur of plafond zo wordt opgeleverd dat u vervolgens zelf kunt bepalen wat u met uw muur wilt. Het is ideaal voor muren die niet af zijn, of voor muren die scheuren, gaten of oneffenheden vertonen.

Onze stukadoor zorgt met pleisterwerk dat uw muren of plafonds helemaal egaal zijn. Dat kunnen zowel binnenmuren als buitenmuren zijn. Ook kunnen we pleisterwerk toepassen op een gevel. Pleister bestaat uit kalk of gips en kan enkele millimeters tot enkele centimeters dik zijn.

Werkwijze

Onze stukadoors zorgen er altijd voor dat ze een pleisterlaag aanbrengen die dik genoeg is. Er bestaan twee methodes om pleister aan te brengen: raapwerk en pleisterwerk. Onze stukadoors kunnen beide methoden toepassen.

Pleisterwerk is heel dun, meestal 1 tot 5 millimeter. Het is daarom geschikt voor muren die nog wel afgewerkt moeten worden, maar wel al vrij egaal zijn. Raapwerk is 0,5 tot 5 centimeter dik. Dat maakt het heel geschikt voor ruwe ondergronden.

Meer weten? Neem contact op. Bel ons of maak een afspraak via ons afsprakenformulier. Wij staan voor u klaar in Sittard!