Spachtelputz in Sittard

Spachtelputz is een populaire en duurzame sierpleister. Wij kunnen uw wanden hiermee afwerken waardoor een decoratieve structuur ontstaat. Spachtelputz gaat vele jaren mee en kan zowel binnenshuis als buitenshuis worden aangebracht.

Veel van onze klanten kiezen voor spachtelputz omdat het stootvast, kleurecht en boenvast is. Wilt u ook profiteren van de voordelen van deze sierpleister? Wij zorgen er graag voor.

Korreldiktes

Kiest u in Sittard voor spachtelputz? Dan kunt u bij ons kiezen uit verschillende korrels. Wij hebben korrels van 1 millimeter tot 2 millimeter. Elke korreldikte zorgt voor een andere stijl. Ook de kleur van de spachtelputz kiest u zelf uit. Een fijnere korrel zorgt voor een strakker resultaat dan een grotere korrel.

Wij begrijpen dat het voor u lastig kan zijn om de juiste beslissing te maken. Daarom geven onze specialisten u graag advies. Samen met u kiezen we voor een kleur en korrel die bij uw stijl, interieur en smaak past.

Afspraak maken

Wilt u in Sittard spachtelputz op uw muren laten aanbrengen? Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken. Bel ons of vul ons afsprakenformulier in. Wij staan graag voor u klaar in Sittard en omgeving!