Teamfoto E.S. Schilders & Afbouwbedrijf
Sierpleister Sittard Wij staan in Sittard voor u klaar!
Een Stukadoor
Werkzaam in Sittard, hoofdvestiging Zwartsluis

Sierpleister Sittard

Zoekt u naar de ultimatieve wandafwerking voor uw nieuwe woning of renovatieproject in Sittard en de omliggende gebieden? Wilt u dat uw muren een fijne korrelstructuur hebben in plaats van glad te zijn? Met sierpleister zorgt u voor een wandafwerking die perfect in lijn is met uw smaak en interieur!

Wij bij E.S. Schilders & Afbouwbedrijf bieden een divers aanbod aan sierpleisters in verschillende structuren en kleuren, geheel naar uw smaak en woningstijl. Plan vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe onze sierpleisters in Sittard uw huis kunnen omtoveren. Vraag vrijblijvend een op maat gemaakte prijsopgave aan door te bellen naar 085 106 1554 of hier te klikken.

Sierpleister in een woonkamer.
Opzoek naar kwalitatieve sierpleister in Sittard? Ga voor E.S. Schilders & Afbouwbedrijf!

Wat is sierpleister?

Sierpleister verwijst naar een verscheidenheid aan stuc- en pleisterwerken met specifieke structuren. Sierpleister is een veelzijdige en decoratieve wandafwerking en wordt steeds populairder voor het gebruik van interieurs. Deze afwerklaag, bestaande uit korrels en een bindmiddel, zorgt voor een decoratieve afwerking van muren en plafonds.

U kunt kiezen uit verschillende structuren en kleuren voor het aanbrengen van deze pleister. Dit is afhankelijk van de uitstraling en textuur die u wilt bereiken. U profiteert niet alleen van een mooie uitstraling, maar ook van praktische voordelen zoals duurzaamheid en eenvoudig onderhoud.

Wat levert sierpleister nog meer op:

  • Een afwerking die tegen een stootje kan en krasbestendig is.
  • Aanbrengen in uw gewenste kleur gaat direct
  • Volledig doorgekleurd
  • Geen schade van schrobben
  • Prima geschikt om over te verven

Fijne of grove korrel op de muren?

Bij E.S. Schilders & Afbouwbedrijf kunt u kiezen voor een fijne korrel of een grovere korrel. De korrelgrootte van ons pleisterwerk varieert van een halve tot drie millimeter. Daardoor kunt u de wandafwerking volledig aanpassen aan uw smaak en de stijl van uw interieur.

Ons advies is doorgaans om een korrelgrootte van 1,5 mm te kiezen. Een korreldikte van 1,5 mm is ideaal, aangezien de sierpleister later weer geschilderd kan worden. De keuze voor een grotere korreldikte is uiteraard altijd mogelijk!

Wat kost sierpleister in Sittard?

Bij E.S. Schilders & Afbouwbedrijf weten we hoe essentieel de kosten van sierpleisterwerk zijn voor uw overweging. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en daarom zijn we bij E.S. Schilders & Afbouwbedrijf altijd transparant over onze prijsopgaven. Bij E.S. Schilders & Afbouwbedrijf staan we bekend om onze scherpe prijzen, zelfs als we alleen hoogwaardige stucmaterialen gebruiken.

Diverse factoren, waaronder het soort pleisterwerk, hebben invloed op de prijsbepaling. Ook de omvang van het oppervlak bepaalt de kosten, meestal betekent een grote oppervlakte een lagere prijs per vierkante meter. Wanneer muren geëgaliseerd moeten worden als voorbereiding, kan dit ook de prijs beïnvloeden.

Wilt u weten wat u gaat betalen voor sierpleister? Bij E.S. Schilders & Afbouwbedrijf ontvangt u vrijblijvend een op maat gemaakte offerte, zodat u precies weet wat u te wachten staat. Heeft u een prijsindicatie nodig? Onze stukadoors helpen u graag telefonisch via 085 106 1554!

Soorten sierpleister Sittard

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf biedt u verschillende opties voor sierpleisterwerk in Sittard en de regio! De grofheid van de korrelstructuur in sierpleister hangt af van het type sierpleister. Hieronder staan de diverse soorten sierpleister met de bijbehorende unieke kenmerken opgesomd.

Spachtelputz stucwerk

Spachtelputz heeft een korrelstructuur die kan variëren van fijn tot middelgroot, met afmetingen tussen 1 en 2 mm. De toevoeging van kunsthars maakt het materiaal flexibel en resistent tegen stoten, geschikt voor gebruik op zowel binnen- als buitenwanden. Lees verder over spachtelputz.

Spachtelputz is een gangbare sierpleister voor uw muren.
E.S. Schilders & Afbouwbedrijf is uw betrouwbare partner voor spachtelputz!

Rustiekputz stucwerk

Rustiekputz heeft een structuur die grover is dan die van spachtelputz. De korrels zijn tussen 1,5 en 4 mm groot, waardoor een robuuste look ontstaat. Dit pleisterwerk geeft een rustieke uitstraling en wordt meestal gebruikt op buitenmuren en in ruimtes waar een ruwer oppervlak gewenst is.

Rustiekputz is een pleisterwerk met een rustieke uitstraling.
Bent u opzoek naar een betrouwbare partner voor het aanbrengen van rustiekputz in Sittard? Dan zijn wij uw perfecte match!

Granol stucwerk

Granol stucwerk is een klassieke sierpleister met een robuuste en markante textuur. De korrelgrootte varieert tussen de 1 en 4 mm, wat voor een ruwe, rustieke uitstraling zorgt, ideaal voor retro of industriële interieurs. Granol is uitermate stevig en slijtbestendig, wat het ideaal maakt voor intensief gebruikte gebieden.

Granol oogt rustiek.
E.S. Schilders & Afbouwbedrijf helpt u graag met granol stucwerk!

Micrograniet

Micrograniet heeft een korrelstructuur die kleiner is dan 1 mm. Dit zorgt voor een subtiele en bijna gladde textuur. Bij de wens voor een strakke en elegante afwerking in een modern interieur, wordt vaak gekozen voor micrograniet. Het zorgt voor de voordelen van sierpleisterwerk en een hoogwaardige uitstraling.

De korrelstructuur van micrograniet is vaak kleiner dan 1 millimeter.
De stukadoors van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf helpen u graag met het aanbrengen van micrograniet in Sittard!

Onzeker over welke pleistersoort het beste bij uw wensen past? De stukadoors van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf staan u graag te woord voor op maat gemaakt advies. Wij staan u graag te woord. Bel ons op 085 106 1554!

Op welke ondergrond kan sierpleister?

U kunt niet op alle muren sierpleister aanbrengen. Een glad en strak oppervlak is nodig voor het succesvol aanbrengen van sierpleister. Sierpleister kan ook op een behangklare muur soms niet toegepast worden.

Onze stukadoors starten doorgaans met het aanbrengen van glad pleisterwerk. De muren worden eerst vlak gemaakt, waarna een voorstrijkmiddel wordt aangebracht om de hechting van de sierpleister te verbeteren. Een nette muurvoorbereiding is essentieel voor een mooi en strak eindresultaat!

Samenstelling van sierpleister

Zoals al eerder gemeld, is sierpleister een type stucwerk voorzien van een structuur. Het mengsel bestaat uit korrels en bindmiddel, wat het een onderscheidende samenstelling geeft. Zand, kwarts of marmer zouden gebruikt kunnen worden voor de korrels, en voor het bindmiddel kunt u kiezen uit cement, gips of kunsthars.

Bespaar stucwerk kosten!

Wilt u geld besparen op het aanbrengen van stucwerk? Wilt u weten hoeveel sierpleister in Sittard en omgeving kost? Krijg een kostenspecificatie per vierkante meter voor uw stucwerk door hier een gratis offerte aan te vragen.

Voor voordelig stucwerk van hoge kwaliteit in Sittard kiest u E.S. Schilders & Afbouwbedrijf. Wilt u onmiddellijk een prijsindicatie? Neem telefonisch contact op via 085 106 1554 en onze stukadoor geeft u direct een prijsindicatie!

Veel gestelde vragen over sierpleisterwerk

Wat zijn de voornaamste verschillen tussen sierpleisterwerk en spachtelputz?

Sierpleisterwerk verwijst meestal naar spachtelputz. Het woord verwijst naar verschillende soorten, waaronder spachtelputz, granol en rustiekputz. Vergeleken met granol en rustiekputz heeft spachtelputz een middelgrote korreldikte die zorgt voor een gladder oppervlak.

Wat is de nummer één sierpleister?

De ideale sierpleister verschilt per situatie, er is geen vast antwoord. Sierpleisters hebben specifieke eigenschappen (zoals stootvastheid of waterbestendigheid). Elke klant heeft daarom een specifieke voorkeur voor een type sierpleister die aansluit op hun smaak.

Kun je sierpleister oversmeren met stuc?

Ja, het is mogelijk om sierpleister te bedekken met stuc. Dit kan alleen werken als de ondergrond klaar is voor gebruik en er geen losse delen zijn. Om het nieuwe stucwerk goed te laten hechten, is een voorstrijkmiddel handig.

Hoe doe je sierpleister op de muur?

Voor het aanbrengen van sierpleister is het noodzakelijk eerst een voorstrijkmiddel op de muur aan te brengen. Daarna brengt u het pleisterwerk egaal aan met een spaan of spatel. Met cirkelvormige bewegingen wordt het oppervlak uiteindelijk afgewerkt om de gewenste textuur te bereiken.

Gerelateerde pagina's

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf staat voor u klaar in Sittard
Over ons

E S Totaal Afbouw V.O.F. is uw betrouwbare partner voor klussen in en rondom uw huis. Met een team van enthousiaste vakmensen hebben wij gedurende vele jaren klanten geholpen bij het verbeteren... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1554

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over E.S. Schilders & Afbouwbedrijf

E S Totaal Afbouw V.O.F. is uw betrouwbare partner voor klussen in en rondom uw huis. Met een team van enthousiaste vakmensen hebben wij gedurende vele jaren klanten geholpen bij het verbeteren van hun woning. Als u voor ons kiest, kunnen wij kwaliteit tegen een competitief tarief garanderen.


Reviews van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf

Door A.S
Op 30 november 2023
10

We hebben afgelopen maand onze beneden verdieping inclusief plafond laten stuken en sausen door E S Totaal Afbouw V.O.F. en we zijn heel erg blij met het eindresultaat wat de werklieden hebben afgeleverd! Hieronder een aantal pluspunten op een rij: - Ze komen hun afspraken na - Kunnen erg snel bij je terecht - Snelle communicatie met Eugene via telefoneren of Watsapp - Duidelijke prijsafspraak van tevoren - Gaan pas weg nadat alles naar wens is en komen terug als dat niet zo is - Vriendelijke stukadoors en schilders 

En het belangrijkste is dat ze super strak en professioneel werk hebben afgeleverd!

Door N.V.B
Op 29 november 2023
10

De gehele woning laten stuccen en sausen! Perfect werk geleverd. Snel, netjes en vriendelijk!

Door K.T
Op 23 november 2023
10

Namens m’n moeder Gea: Goed en mooi werk geleverd, erg blij mee!! Fijn en duideljjk contact met Eugene. Afspraken werden stipt nagekomen! Kortom een echte aanrader dit bedrijf, complimenten voor allen!

Door R.K
Op 16 november 2023
10

We hebben onze gehele woning laten stucen door ES. Erg mooi stucwerk geleverd door ES totaal afbouw. José is eerst langs geweest om te kijken hoeveel werk het was en wat het beste voor ons zou zijn. Daarna zat er wat tegen bij ons in de planning waardoor er 4 weken later pas gestuct kon worden. ES was hier erg flexibel in. En kon de klus verplaatsen. Het contact met Eugene is goed en duidelijk. Naast stucen hebben we ook het plafond laten spuiten met RAL 9010. Dit ziet er ook erg strak uit. Aanrader om je huis door ES te laten stucen en of te laten spuiten.

Door B.V
Op 15 november 2023
10

Ingehuurd via werkspot, prima werk geleverd en nadat ik om advies heb gevraagd omtrent scheuren in het stucwerk door de werking van het gebouw werd er een stukadoor gestuurd om het te fixen; goede service en netjes afgehandeld!

Door P.S
Op 6 november 2023
10

Top bedrijf, de werkzaamheden worden heel goed gecoördineerd door Eugene. Bijna niet van deze tijd.... Echt een aanbeveling !

Door J.V
Op 5 november 2023
8

Een bedrijf wat super werk heeft geleverd, konden snel schakelen en binnen 1 dag was mijn huis gestuct door 10 man. Complimenten naar de mannen! Ik raad aan!

Door W.B
Op 3 november 2023
10

We zijn erg tevreden met het resultaat en het mooie werk wat ze hebben afgeleverd. Netjes en altijd alles in overleg en snel met zijn personeel.

Door A.A
Op 1 november 2023
10

E S Totaal Afbouw heeft bij ons het stucwerk en de afwerking ervan verzorgt. Dit is uitstekend gedaan en bijzonder flexibel in planning waardoor we op tijd klaar waren. En dit alles voor een goede prijs. Absoluut aan te bevelen!

Door K.V.A
Op 19 oktober 2023
10

Topbedrijf voor stucwerk! Van tevoren contact met Eugene over wat er moest gebeuren, heldere prijsopgave van tevoren, heel flexibel toen er nog wat extra dingen moesten worden gedaan. De mannen waren super op tijd en hebben al het werk in één dag afgerond (woonkamer, twee slaapkamers en een gang) en alles netjes opgeruimd toen ze weggingen. Nog een klein stukje vergeten (het was al donker toen ze weggingen), maar was geen probleem, na contact met Eugene stonden ze de volgende ochtend op de stoep en was het in een kwartiertje opgelost. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Ik raad ze zeker aan!

Door T.B
Op 10 oktober 2023
10

Zeer tevreden over ES. Binnen een dag zowel muren als plafond gestuuct. Mannen waren op tijd en zijn harde werkers, respect voor hen en de zorgvuldigheid waarmee ze hun werk uitvoeren. Vooraf wordt alles netjes bekeken en hierna wordt een nette offerte opgesteld die qua prijs goed is.

Door M.S
Op 9 oktober 2023
10

We zijn zeer tevreden met dit bedrijf. Dit is al de derde keer dat we onze werkzaamheden door ze hebben laten uitvoeren. Het ging deze keer om het schilderen van de binnen muren van de hele woning van mijn schoonouders. Dit was in 1 dag en naar volle tevredenheid gedaan. Wij zijn blij dat dit op korte termijn kon en zouden dit bedrijf van harte aanbevelen.

Door G.E
Op 8 oktober 2023
10

Super fijn bedrijf😃 Het contact met Eugéne was van het begin tot het eind goed Ook de 2 buitenlandse medewerkers waren erg netjes Ook het stucwerk ziet er mooi strak uit Er moest heel wat stuc op de wand om het mooi te krijgen Maar het resultaat mag er zeker zijn Ik rasd dit bedrijf zeker aan Bedankt Eugéne en medewerkers Top✅️👍

Door S.B
Op 7 oktober 2023
10

Aanrader, erg netjes en snel geregeld! (Zolder + trappengat gestuct)

Door S.D
Op 26 september 2023
10

Ondertussen alweer een paar maandjes geleden, maar bij ons thuis is er super mooi gestuct. De mannen waren vriendelijk en vakkundig. Toevallig waren er vandaag werklui om mijn keuken te plaatsen en die gaven ook aan dat het onwijs mooi werk is wat de mannen van es afbouw hebben afgeleverd. Eugene reageert ook altijd snel en is erg vriendelijk. Bedankt! Groetjes, Sheray en William

Door K.T.W
Op 21 september 2023
10

ES totaal afbouw heeft beganegrond en eerste verdieping volledig gestuct. Zeer snelle communicatie met Eugène & José. Zeer flexibel en komen beloftes na. Zeer tevreden. Stucadoors zijn vriendelijk en ervaren.

Door R.M
Op 13 september 2023
10

VOF is een bedrijf dat ik heb ingeschakeld via werkspot. eerst komen ze langs om alles even op te nemen. Vervolgens heb ik een keurige offerte met een goede prijs van hun mogen ontvangen. wat ook erg fijn is dat er geen lange wachtrij is en dat ze vrijwel snel kunnen beginnen. ook het stucen zelf is erg snel gegaan binnen 2 dagen waren ze klaar alle hoekprofielen wanden en plafond woonkamer keuken en hal. de mensen zijn erg vriendelijk. wel moeilijk om mee te communiceren maar elke dag werd ik even gebeld met de vraag hoe het er voor stond en of er op of aanmerkingen waren. erg prettig! bij de oplevering komt er ook iemand langs waarmee je alles even langs loopt en mocht er iets niet goed zijn dan kijken ze er gelijk naar. Tip mocht u deze mensen inzetten geef ze wat lekkers te eten dat verdienen ze! Hieronder een paar foto's voor en na

Door M.J
Op 12 september 2023
10

Zeer prettige samenwerking met ES Afbouw & Eugène. Komt afspraken na, houdt op goede wijze contact met ons als klant, heeft een strakke planning en levert mooi resultaat. Ook waar wij feedback op hadden werd binnen enkele dagen verbeterd. Wij vertrouwen volledig op de garantie die Eugene biedt. Ook dat geeft een prettig gevoel in een nieuwbouwwoning. Wij raden Eugène en ES Afbouw zeer zeker aan!

Door T.V.D.H
Op 23 augustus 2023
10

Alle wanden en plafonds van onze nieuwbouwwoning glad gestukt en gesaust. Mooi werk volgens plan opgeleverd!

Door S.C
Op 26 juli 2023
10

Eugene heeft ons hele huis gestuukt en de zolder en begane grond gesausd. Telefonish stond hij altijd klaar en hij was ook flexibel toen het droog proces langer duurde dan verwacht. Alles is super strak opgeleverd!

Door N.K
Op 12 juli 2023
10

Fijn bedrijf.Communicatie ,flexibiliteit,snelheid,kwaliteit.Gelukkig was het er allemaal.Gezien onze tijdsdruk op onze planning.Ons hele appartement superstrak gestuct zoals beloofd.Eugéne en José nogmaals bedankt. P.s laten we de stucers niet vergeten .Want nee bestond niet en niets was een probleem. Groetjes Walter&Rachel

Door A.O
Op 15 juni 2023
10

Heel vriendelijke mensen én goede professionals. Eerlijk prijs en werk van hoog kwaliteit. Aanrader!

Door T.A
Op 14 juni 2023
10

Wij hebben de zolder, slaapkamer en plafond van de badkamer laten stucen. Het team van ES Afbouwbedrijf heeft het alle ruimtes binnen één dag gestuct en het ziet er prachtig uit. Zelfs de moeilijke stukken waar het dak van de zolder afloopt is strak gestuct. Ze zijn ook aardig en denken met je mee. Zie de before en after foto’s.

Door H.C
Op 14 juni 2023
10

Snelle communicatie, duidelijke afspraken, flexibel met schakelen. Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Wij hebben de keuken, hal en huiskamer laten stucen. Ziet er netjes en strak uit.

Door M.V.D.H
Op 12 juni 2023
10

Prachtig werk afgeleverd, en fijne communicatie. we hebben onze woonkamer, bijkamer en keuken laten stucen inclusief afwerking met een diamand laag. De afspraken goed nagekomen en een mooi eind resultaat.

Door G.P
Op 24 mei 2023
10

We zijn zeer tevreden over het stukadoorswerk vd wanden en plafond in onze keuken. Zeer netjes gewerkt aardige stukadoor. Is echt een aanrader. Als ik weer een stukadoor nodig moet hebben dan ga ik zeker terug naar Eugéne. Nogmaals hartelijk dank voor de service.