Teamfoto E.S. Schilders & Afbouwbedrijf
Plafond spacken Sittard Wij staan in Sittard voor u klaar!
Een Stukadoor
Werkzaam in Sittard, hoofdvestiging Zwartsluis

Plafond spacken Sittard

Het laten spacken van uw plafond is een populaire manier om de ruimte strak af te werken. Met een korrelig plafond wordt de uitstraling van de ruimte uniek. Het is mogelijk om zowel de muren als de plafonds te laten spacken.

Uw ruimte zal strak ogen en een luxueus gevoel geven. Op zoek naar meer details of persoonlijk advies over plafond spacken in Sittard? Het team van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf staat gereed om u van dienst te zijn.

Wilt u telefonisch advies? Bel naar 085 106 1554. Natuurlijk kunt u ook direct een offerte aanvragen of offerte aanvragen. Bij ons krijgt u zo een duidelijk en vrijblijvende opgave van de kosten voor plafond spacken.

Lichte ruimte met houten vloer en gespackt plafond.
Laat uw plafond spacken door E.S. Schilders & Afbouwbedrijf voor een gegarandeerd strak resultaat.

Kosten plafond spacken

Het is begrijpelijk dat u nieuwsgierig bent naar de kosten van het spacken van een plafond. Betaalbaar uw woning omtoveren tot een mooi stekje? Spacken is de manier. Bij het spackspuiten van plafonds ziet men vaak hogere kosten.

Dit komt omdat de stukadoor met de spackspuitmachine boven zijn hoofd moet werken en dit een stuk arbeidsintensiever is dan het spacken van een muur. Het is over het algemeen voordeliger en handiger om de complete woning in één behandeling te laten doen. Dit voorkomt dat er meerdere voorbereidingen nodig zijn en bespaart zo kosten.

De kosten voor het spacken van een plafond kunnen afhangen van verschillende zaken. Let op zaken zoals de grootte van de ruimte, de staat van het huidige plafond, en de regio van uw woning. Over het algemeen kunt u dit verwachten als het gaat om de kosten plafond spacken:

 • Materiaal en arbeid: Stukadoors hanteren doorgaans een uurtarief voor hun werkzaamheden. Daar bovenop komen ook de materiaalkosten. Bij meer complexe klussen zullen de kosten hoger uitvallen.
 • Voorbereidingskosten: Moet het plafond eerst grondig gereinigd of hersteld worden voordat spuitpleister kan worden aangebracht? Dan kunnen de kosten oplopen. Neem dit in overweging als u het plafond laat spacken. De kosten zijn logischerwijs lager voor een plafond dat in goede staat verkeert, dan voor een plafond dat in slechte staat verkeert.
 • Extra's: Eventuele additionele diensten zoals het aanbrengen van een basislaag of het creëren van een specifieke textuur kunnen de totale prijs verhogen. De kosten lopen uiteen en worden per additionele m2 berekend. Het spacken van het plafond met een kleur kan bijvoorbeeld tijd besparen omdat schilderen niet meer nodig is.

Heeft u interesse in de kosten voor het spacken van een plafond in Sittard en wilt u hier meteen duidelijkheid over? Twijfel niet langer, en bel onze specialist op 085 106 1554. Wij bieden u graag telefonisch een gedetailleerde kostenindicatie. U kunt ook hier kosten inschatten zonder verplichtingen aan!

Plafond laten spacken door E.S. Schilders & Afbouwbedrijf in Sittard

Voor het spacken van een plafond passen wij dezelfde methoden toe als bij het spacken van muren. Met de eerste laag worden de onregelmatigheden aangepakt en gladgestreken. De eerste laag werkt alle oneffenheden weg.

De tweede laag verzorgt de afwerking. Tijdens de bewerking van muren en plafonds moeten de meubels, ramen en deuren goed afgeplakt zijn. Veel nevel ontstaat bij plafond spacken, wat natuurlijk niet op persoonlijke eigendommen mag komen.

Voordelen van het plafond spacken:

Naast de diverse kleuren en opties biedt spackwerk op het plafond meerdere voordelen, zoals:

 • Een snelle en gebruiksvriendelijke manier om het plafond te verfraaien.
  Het gebruik van een machine bij spackwerk zorgt ervoor dat de werkzaamheden sneller gaan dan bij traditioneel stucwerk. Het bespaart u zowel tijd als arbeidskosten, waardoor het een ideale keuze is voor zowel nieuwe bouwprojecten als renovatieklussen.
 • Strakke en egale afwerking
  Spackwerk levert een strakke en gelijke afwerking op. Dit geeft elke kamer een nette en verzorgde uitstraling. Een nette en verzorgde look ontstaat in elke kamer.
 • Verbergen van oneffenheden
  Spackwerk helpt effectief bij het verbergen van kleine gebreken, zoals gaatjes en beschadigingen. Een strakke uitstraling voor het plafond wordt hiermee bereikt. U hoeft geen complexe voorbereidingswerkzaamheden te doen.
 • Onderhoudsvriendelijk plafond
  Een plafond dat is gespackt is eenvoudig te onderhouden Gebruik een stofzuiger of zachte borstel om stof en vuil moeiteloos te verwijderen. Hierdoor hoeft u slechts minimaal onderhoud te verrichten voor jarenlang woonplezier.

Laat uw plafond spacken door E.S. Schilders & Afbouwbedrijf in Sittard!

Wenst u meer informatie te ontvangen of meteen een afspraak te maken? Onze vakmensen vertellen u graag meer over de geldende prijzen en laatste trends. Ze voorzien u van maatwerkadvies en kijken samen naar alle mogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken via 085 106 1554 of door ons contactformulier vrijblijvend in te vullen. Wij helpen u graag met al uw vragen, geven advies of maken een offerte op maat voor u. Bij ons stukadoorsbedrijf denken wij graag met u mee!

Veel gestelde vragen over plafond spacken

Wat zijn de redenen om een plafond te spacken?

Het aanbrengen van spackwerk op uw plafond creëert een egale laag die de kans op scheuren vermindert. Naden moeten bij nieuwe huizen goed worden beschermd, dit is erg belangrijk. Dit vermindert de kans op latere scheuren of beschadigingen sterk.

Welke verfsoorten zijn goed voor een spack plafond?

Spacklatex muurverf is essentieel voor een spack plafond. Breng dit aan met een geschikte roller voor een streeploos resultaat. Om een strak resultaat te bereiken met gewone latex, voeg een droogvertrager toe.

Waarom spackwerk verkiezen boven stucwerk?

Stucwerk zorgt voor een meer kwalitatieve afwerking. Daarmee gaat echter wel een hogere prijs gepaard. Spack uw plafond snel en voordelig, maar neem persoonlijk advies ter harte.

Wat maakt een gespact plafond duurder?

Een plafond spacken vergt meer kosten dan een muur spacken. Dit heeft te maken met het feit dat de stukadoor boven zijn hoofd werkt, waardoor het meer tijd kost om de spacklaag aan te brengen Door muren en plafond in één keer te laten spacken, kunt u de kosten per vierkante meter verlagen.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf staat voor u klaar in Sittard
Over ons

E S Totaal Afbouw V.O.F. is uw betrouwbare partner voor klussen in en rondom uw huis. Met een team van enthousiaste vakmensen hebben wij gedurende vele jaren klanten geholpen bij het verbeteren... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1554

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over E.S. Schilders & Afbouwbedrijf

E S Totaal Afbouw V.O.F. is uw betrouwbare partner voor klussen in en rondom uw huis. Met een team van enthousiaste vakmensen hebben wij gedurende vele jaren klanten geholpen bij het verbeteren van hun woning. Als u voor ons kiest, kunnen wij kwaliteit tegen een competitief tarief garanderen.


Reviews van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf

Door A.S
Op 30 november 2023
10

We hebben afgelopen maand onze beneden verdieping inclusief plafond laten stuken en sausen door E S Totaal Afbouw V.O.F. en we zijn heel erg blij met het eindresultaat wat de werklieden hebben afgeleverd! Hieronder een aantal pluspunten op een rij: - Ze komen hun afspraken na - Kunnen erg snel bij je terecht - Snelle communicatie met Eugene via telefoneren of Watsapp - Duidelijke prijsafspraak van tevoren - Gaan pas weg nadat alles naar wens is en komen terug als dat niet zo is - Vriendelijke stukadoors en schilders 

En het belangrijkste is dat ze super strak en professioneel werk hebben afgeleverd!

Door N.V.B
Op 29 november 2023
10

De gehele woning laten stuccen en sausen! Perfect werk geleverd. Snel, netjes en vriendelijk!

Door K.T
Op 23 november 2023
10

Namens m’n moeder Gea: Goed en mooi werk geleverd, erg blij mee!! Fijn en duideljjk contact met Eugene. Afspraken werden stipt nagekomen! Kortom een echte aanrader dit bedrijf, complimenten voor allen!

Door R.K
Op 16 november 2023
10

We hebben onze gehele woning laten stucen door ES. Erg mooi stucwerk geleverd door ES totaal afbouw. José is eerst langs geweest om te kijken hoeveel werk het was en wat het beste voor ons zou zijn. Daarna zat er wat tegen bij ons in de planning waardoor er 4 weken later pas gestuct kon worden. ES was hier erg flexibel in. En kon de klus verplaatsen. Het contact met Eugene is goed en duidelijk. Naast stucen hebben we ook het plafond laten spuiten met RAL 9010. Dit ziet er ook erg strak uit. Aanrader om je huis door ES te laten stucen en of te laten spuiten.

Door B.V
Op 15 november 2023
10

Ingehuurd via werkspot, prima werk geleverd en nadat ik om advies heb gevraagd omtrent scheuren in het stucwerk door de werking van het gebouw werd er een stukadoor gestuurd om het te fixen; goede service en netjes afgehandeld!

Door P.S
Op 6 november 2023
10

Top bedrijf, de werkzaamheden worden heel goed gecoördineerd door Eugene. Bijna niet van deze tijd.... Echt een aanbeveling !

Door J.V
Op 5 november 2023
8

Een bedrijf wat super werk heeft geleverd, konden snel schakelen en binnen 1 dag was mijn huis gestuct door 10 man. Complimenten naar de mannen! Ik raad aan!

Door W.B
Op 3 november 2023
10

We zijn erg tevreden met het resultaat en het mooie werk wat ze hebben afgeleverd. Netjes en altijd alles in overleg en snel met zijn personeel.

Door A.A
Op 1 november 2023
10

E S Totaal Afbouw heeft bij ons het stucwerk en de afwerking ervan verzorgt. Dit is uitstekend gedaan en bijzonder flexibel in planning waardoor we op tijd klaar waren. En dit alles voor een goede prijs. Absoluut aan te bevelen!

Door K.V.A
Op 19 oktober 2023
10

Topbedrijf voor stucwerk! Van tevoren contact met Eugene over wat er moest gebeuren, heldere prijsopgave van tevoren, heel flexibel toen er nog wat extra dingen moesten worden gedaan. De mannen waren super op tijd en hebben al het werk in één dag afgerond (woonkamer, twee slaapkamers en een gang) en alles netjes opgeruimd toen ze weggingen. Nog een klein stukje vergeten (het was al donker toen ze weggingen), maar was geen probleem, na contact met Eugene stonden ze de volgende ochtend op de stoep en was het in een kwartiertje opgelost. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Ik raad ze zeker aan!

Door T.B
Op 10 oktober 2023
10

Zeer tevreden over ES. Binnen een dag zowel muren als plafond gestuuct. Mannen waren op tijd en zijn harde werkers, respect voor hen en de zorgvuldigheid waarmee ze hun werk uitvoeren. Vooraf wordt alles netjes bekeken en hierna wordt een nette offerte opgesteld die qua prijs goed is.

Door M.S
Op 9 oktober 2023
10

We zijn zeer tevreden met dit bedrijf. Dit is al de derde keer dat we onze werkzaamheden door ze hebben laten uitvoeren. Het ging deze keer om het schilderen van de binnen muren van de hele woning van mijn schoonouders. Dit was in 1 dag en naar volle tevredenheid gedaan. Wij zijn blij dat dit op korte termijn kon en zouden dit bedrijf van harte aanbevelen.

Door G.E
Op 8 oktober 2023
10

Super fijn bedrijf😃 Het contact met Eugéne was van het begin tot het eind goed Ook de 2 buitenlandse medewerkers waren erg netjes Ook het stucwerk ziet er mooi strak uit Er moest heel wat stuc op de wand om het mooi te krijgen Maar het resultaat mag er zeker zijn Ik rasd dit bedrijf zeker aan Bedankt Eugéne en medewerkers Top✅️👍

Door S.B
Op 7 oktober 2023
10

Aanrader, erg netjes en snel geregeld! (Zolder + trappengat gestuct)

Door S.D
Op 26 september 2023
10

Ondertussen alweer een paar maandjes geleden, maar bij ons thuis is er super mooi gestuct. De mannen waren vriendelijk en vakkundig. Toevallig waren er vandaag werklui om mijn keuken te plaatsen en die gaven ook aan dat het onwijs mooi werk is wat de mannen van es afbouw hebben afgeleverd. Eugene reageert ook altijd snel en is erg vriendelijk. Bedankt! Groetjes, Sheray en William

Door K.T.W
Op 21 september 2023
10

ES totaal afbouw heeft beganegrond en eerste verdieping volledig gestuct. Zeer snelle communicatie met Eugène & José. Zeer flexibel en komen beloftes na. Zeer tevreden. Stucadoors zijn vriendelijk en ervaren.

Door R.M
Op 13 september 2023
10

VOF is een bedrijf dat ik heb ingeschakeld via werkspot. eerst komen ze langs om alles even op te nemen. Vervolgens heb ik een keurige offerte met een goede prijs van hun mogen ontvangen. wat ook erg fijn is dat er geen lange wachtrij is en dat ze vrijwel snel kunnen beginnen. ook het stucen zelf is erg snel gegaan binnen 2 dagen waren ze klaar alle hoekprofielen wanden en plafond woonkamer keuken en hal. de mensen zijn erg vriendelijk. wel moeilijk om mee te communiceren maar elke dag werd ik even gebeld met de vraag hoe het er voor stond en of er op of aanmerkingen waren. erg prettig! bij de oplevering komt er ook iemand langs waarmee je alles even langs loopt en mocht er iets niet goed zijn dan kijken ze er gelijk naar. Tip mocht u deze mensen inzetten geef ze wat lekkers te eten dat verdienen ze! Hieronder een paar foto's voor en na

Door M.J
Op 12 september 2023
10

Zeer prettige samenwerking met ES Afbouw & Eugène. Komt afspraken na, houdt op goede wijze contact met ons als klant, heeft een strakke planning en levert mooi resultaat. Ook waar wij feedback op hadden werd binnen enkele dagen verbeterd. Wij vertrouwen volledig op de garantie die Eugene biedt. Ook dat geeft een prettig gevoel in een nieuwbouwwoning. Wij raden Eugène en ES Afbouw zeer zeker aan!

Door T.V.D.H
Op 23 augustus 2023
10

Alle wanden en plafonds van onze nieuwbouwwoning glad gestukt en gesaust. Mooi werk volgens plan opgeleverd!

Door S.C
Op 26 juli 2023
10

Eugene heeft ons hele huis gestuukt en de zolder en begane grond gesausd. Telefonish stond hij altijd klaar en hij was ook flexibel toen het droog proces langer duurde dan verwacht. Alles is super strak opgeleverd!

Door N.K
Op 12 juli 2023
10

Fijn bedrijf.Communicatie ,flexibiliteit,snelheid,kwaliteit.Gelukkig was het er allemaal.Gezien onze tijdsdruk op onze planning.Ons hele appartement superstrak gestuct zoals beloofd.Eugéne en José nogmaals bedankt. P.s laten we de stucers niet vergeten .Want nee bestond niet en niets was een probleem. Groetjes Walter&Rachel

Door A.O
Op 15 juni 2023
10

Heel vriendelijke mensen én goede professionals. Eerlijk prijs en werk van hoog kwaliteit. Aanrader!

Door T.A
Op 14 juni 2023
10

Wij hebben de zolder, slaapkamer en plafond van de badkamer laten stucen. Het team van ES Afbouwbedrijf heeft het alle ruimtes binnen één dag gestuct en het ziet er prachtig uit. Zelfs de moeilijke stukken waar het dak van de zolder afloopt is strak gestuct. Ze zijn ook aardig en denken met je mee. Zie de before en after foto’s.

Door H.C
Op 14 juni 2023
10

Snelle communicatie, duidelijke afspraken, flexibel met schakelen. Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Wij hebben de keuken, hal en huiskamer laten stucen. Ziet er netjes en strak uit.

Door M.V.D.H
Op 12 juni 2023
10

Prachtig werk afgeleverd, en fijne communicatie. we hebben onze woonkamer, bijkamer en keuken laten stucen inclusief afwerking met een diamand laag. De afspraken goed nagekomen en een mooi eind resultaat.

Door G.P
Op 24 mei 2023
10

We zijn zeer tevreden over het stukadoorswerk vd wanden en plafond in onze keuken. Zeer netjes gewerkt aardige stukadoor. Is echt een aanrader. Als ik weer een stukadoor nodig moet hebben dan ga ik zeker terug naar Eugéne. Nogmaals hartelijk dank voor de service.