Teamfoto E.S. Schilders & Afbouwbedrijf
Spackspuiten Sittard Wij staan in Sittard voor u klaar!
Een Stukadoor
Werkzaam in Sittard, hoofdvestiging Zwartsluis

Spackspuiten Sittard

Hebt u pas een nieuwe woning gekocht, of overweegt u om uw huidige woning te vernieuwen? Dan kan spackspuiten de juiste keuze voor u zijn. Onze vakmannen van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf in Sittard hebben ruime ervaring met het stucen van diverse ruimtes.

Of het nu gaat om een opknapbeurt van uw slaapkamer of een make-over van uw woonkamer, bij E.S. Schilders & Afbouwbedrijf kan het allemaal. Wat kost spackspuiten? Heeft u nog vragen? Bel ons op 085 106 1554 of vraag kosteloos een offerte aan.

Spackspuiten is een taak die de veelzijdigheid van een stukadoor benut. Hierdoor is het mogelijk om het in verschillende ruimtes en op diverse oppervlakken aan te brengen:

 • Woonkamers: Voor een strakke en stijlvolle uitstraling.
 • Slaapkamers: Voor een kalme en gelijkmatige uitstraling.
 • Keukens en badkamers: Sterk en makkelijk te onderhouden.
 • Commerciële ruimtes: Voor een professionele en verzorgde afwerking in uw kantoor, winkel of restaurant.

Spackspuiten in de woonkamer.
Onze stukadoors van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf leveren met behulp van spackspuiten een strak afgewerkte ruimte aan.

Wat is spackspuiten?

Spackspuiten is een techniek waarbij een dunne laag pleister op de muren en plafonds van uw huis wordt gespoten. Het pleister, gevuld met kleine korrels, geeft de muur of het plafond een unieke structuur. Bij spackspuiten gebruikt men een machine om de juiste korrelgrootte te kiezen.

Mogelijkheden van spackspuiten

Bij E.S. Schilders & Afbouwbedrijf zijn er diverse mogelijkheden voor spackspuiten. We kunnen u veel mogelijkheden bieden betreffende spackspuiten, omdat we allround specialisten in huis hebben. Bel 085 106 1554 om één van onze medewerkers te spreken of bekijk de diensten en mogelijkheden die wij aanbieden:

 • Verschillende texturen
  De spuitkop van de spackspuitmachine maakt het mogelijk om uiteenlopende texturen aan te brengen. Hierdoor is er voor elke stijl en woonruimte een mogelijkheid. Fijne korrels geven een strak en modern uiterlijk, terwijl grove korrels een stoerdere uitstraling bieden.
 • Kleuropties
  Spack kan in allerlei kleuren worden toegepast. Met deze techniek krijgt uw ruimte een kleurrijke afwerking, zonder de noodzaak van schilderen. De favorieten zijn wit, crème en lichtgrijs, al zijn er talloze andere keuzes.
 • Veelzijdig inzetbaar en snel gerealiseerd
  Spackspuitwerk is geschikt voor zowel muren als plafonds, zodat het in diverse leefruimtes kan worden toegepast. Dankzij de gebruikte techniek kan het in verscheidene ruimtes worden aangebracht voor een uniforme afwerking. De snelle aanbrenging van het spackwerk zorgt ervoor dat de ruimte weer snel gebruikt kan worden.

Spackspuitwerk door E.S. Schilders & Afbouwbedrijf

De stukadoor voert spackspuitwerk uit met behulp van een machine met een spuitkop. Met deze machine kunt u de grofheid van de korrels bepalen. Uw wensen worden volledig verwerkt in het spackspuitwerk.

Het uiteindelijke effect wordt bepaald door uw keuze tussen extra fijne, fijne of grove korrels. Het spackwerk moet na uitvoering meestal 1 tot 2 dagen drogen. Vervolgens kunnen de ruimtes weer in beslag worden genomen.

Voordelen van spack

Wij zijn ons bewust van het feit dat u in de oriënterende fase veel gevarieerde informatie over stucwerk ontvangt. Met onze ervaring voorzien wij u graag van informatie over de voordelen van spackspuiten. Voor extra uitleg staan wij u graag te woord op 085 106 1554. De voordelen zijn:

 1. Behendige uitvoering
  Spackspuiten werkt snel en efficiënt. In tegenstelling tot traditioneel stucwerk gaat spackspuiten veel sneller. Dit zorgt voor een besparing van zowel tijd als arbeidskosten.
 2. Strakke en egale afwerking
  Oppervlak blijft egaal zonder scheuren Door deze methode is er geen spoor van naden of oneffenheden op het oppervlak. Elke ruimte oogt netjes en modern door deze techniek.
 3. Maskeren gebreken
  Spackspuiten verbergt op effectieve wijze kleine gebreken. Hierbij kunt u denken aan scheuren, gaten en overige gebreken in muren en plafonds Met de spacklaag worden deze gebreken weggewerkt, wat leidt tot een gladde afwerking.
 4. Duurzaamheid
  Dankzij hun duurzaamheid zijn gespackte muren en plafonds goed bestand tegen slijtage. De pleisterlaag geeft een sterke beschermende laag die tegen alledaagse slijtage bestand is. Dit maakt dat het oppervlak lang mooi blijft zonder veel onderhoud.
 5. Onderhoudsgemak
  Een gespackte muur vereist weinig onderhoud. Stof en vlekken hechten zich minder snel aan het oppervlak. Schade kan gemakkelijk worden bijgewerkt zonder het volledige oppervlak opnieuw te moeten behandelen.
 6. Betaalbaarder
  Spackspuiten is vaak een goedkopere keuze in vergelijking met andere stucmogelijkheden. Dankzij de snellere aanbrengtechniek en lagere arbeidstijd zijn de gezamenlijke kosten vaak lager dan bij traditioneel stucen. Kwaliteit en duurzaamheid blijven gewaarborgd.

Kosten spackspuiten Sittard

Wat u betaalt voor spackspuiten in Sittard varieert op basis van diverse factoren, waaronder de grootte van het oppervlak, de conditie van de ondergrond en de afwerkmethode. Extra werkzaamheden zoals het aanbrengen van een primer of het selecteren van een specifieke kleur, kunnen de totale prijs verhogen. Meerwerk zoals een primer aanbrengen of een specifieke kleur instellen, kan de totale kosten beïnvloeden.

Voor deskundige begeleiding kunt u onze ervaren stukadoors bellen op 085 106 1554. Wil u een inschatting van de kosten voor spackspuiten? Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan hier het offerteformulier in en krijg het vandaag nog!

Veel gestelde vragen van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf over spackspuiten

Wat doet een spackspuiter?

Deze expert brengt met een spuitmachine dun pleisterwerk met korrels aan op diverse oppervlakken. De naam verklaart het al een beetje: het pleisterwerk wordt onder hoge druk met een spuitmachine aangebracht. Een spackspuiter zorgt voor het aanbrengen van dit pleisterwerk.

Wat is de functie van een spackmes?

Een spackmes, meestal van metaal, helpt het oppervlak te egaliseren. Dit helpt de stukadoor om het plafond en de wanden gelijkmatig glad te maken. Dit komt na de voltooiing van het spackspuitwerk.

Kun je spackwerk opnieuw schilderen?

In het kort: u kunt spackwerk overschilderen. We raden u aan om altijd een voorstrijkmiddel te gebruiken en de muren goed voor te bereiden. Hierdoor ontstaat er geen ongelijkmatige verf en blijft de muur streeploos.

Kan oud spackwerk verwijderd worden?

Verschillende methoden kunnen worden gebruikt om spackwerk te verwijderen. Deze taak kost veel tijd en veroorzaakt veel overlast Omdat spackwerk stevig aan de muren gehecht is, wordt aangeraden bij schade een nieuwe laag spackwerk te gebruiken.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf staat voor u klaar in Sittard
Over ons

E S Totaal Afbouw V.O.F. is uw betrouwbare partner voor klussen in en rondom uw huis. Met een team van enthousiaste vakmensen hebben wij gedurende vele jaren klanten geholpen bij het verbeteren... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1554

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over E.S. Schilders & Afbouwbedrijf

E S Totaal Afbouw V.O.F. is uw betrouwbare partner voor klussen in en rondom uw huis. Met een team van enthousiaste vakmensen hebben wij gedurende vele jaren klanten geholpen bij het verbeteren van hun woning. Als u voor ons kiest, kunnen wij kwaliteit tegen een competitief tarief garanderen.


Reviews van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf

Door A.S
Op 30 november 2023
10

We hebben afgelopen maand onze beneden verdieping inclusief plafond laten stuken en sausen door E S Totaal Afbouw V.O.F. en we zijn heel erg blij met het eindresultaat wat de werklieden hebben afgeleverd! Hieronder een aantal pluspunten op een rij: - Ze komen hun afspraken na - Kunnen erg snel bij je terecht - Snelle communicatie met Eugene via telefoneren of Watsapp - Duidelijke prijsafspraak van tevoren - Gaan pas weg nadat alles naar wens is en komen terug als dat niet zo is - Vriendelijke stukadoors en schilders 

En het belangrijkste is dat ze super strak en professioneel werk hebben afgeleverd!

Door N.V.B
Op 29 november 2023
10

De gehele woning laten stuccen en sausen! Perfect werk geleverd. Snel, netjes en vriendelijk!

Door K.T
Op 23 november 2023
10

Namens m’n moeder Gea: Goed en mooi werk geleverd, erg blij mee!! Fijn en duideljjk contact met Eugene. Afspraken werden stipt nagekomen! Kortom een echte aanrader dit bedrijf, complimenten voor allen!

Door R.K
Op 16 november 2023
10

We hebben onze gehele woning laten stucen door ES. Erg mooi stucwerk geleverd door ES totaal afbouw. José is eerst langs geweest om te kijken hoeveel werk het was en wat het beste voor ons zou zijn. Daarna zat er wat tegen bij ons in de planning waardoor er 4 weken later pas gestuct kon worden. ES was hier erg flexibel in. En kon de klus verplaatsen. Het contact met Eugene is goed en duidelijk. Naast stucen hebben we ook het plafond laten spuiten met RAL 9010. Dit ziet er ook erg strak uit. Aanrader om je huis door ES te laten stucen en of te laten spuiten.

Door B.V
Op 15 november 2023
10

Ingehuurd via werkspot, prima werk geleverd en nadat ik om advies heb gevraagd omtrent scheuren in het stucwerk door de werking van het gebouw werd er een stukadoor gestuurd om het te fixen; goede service en netjes afgehandeld!

Door P.S
Op 6 november 2023
10

Top bedrijf, de werkzaamheden worden heel goed gecoördineerd door Eugene. Bijna niet van deze tijd.... Echt een aanbeveling !

Door J.V
Op 5 november 2023
8

Een bedrijf wat super werk heeft geleverd, konden snel schakelen en binnen 1 dag was mijn huis gestuct door 10 man. Complimenten naar de mannen! Ik raad aan!

Door W.B
Op 3 november 2023
10

We zijn erg tevreden met het resultaat en het mooie werk wat ze hebben afgeleverd. Netjes en altijd alles in overleg en snel met zijn personeel.

Door A.A
Op 1 november 2023
10

E S Totaal Afbouw heeft bij ons het stucwerk en de afwerking ervan verzorgt. Dit is uitstekend gedaan en bijzonder flexibel in planning waardoor we op tijd klaar waren. En dit alles voor een goede prijs. Absoluut aan te bevelen!

Door K.V.A
Op 19 oktober 2023
10

Topbedrijf voor stucwerk! Van tevoren contact met Eugene over wat er moest gebeuren, heldere prijsopgave van tevoren, heel flexibel toen er nog wat extra dingen moesten worden gedaan. De mannen waren super op tijd en hebben al het werk in één dag afgerond (woonkamer, twee slaapkamers en een gang) en alles netjes opgeruimd toen ze weggingen. Nog een klein stukje vergeten (het was al donker toen ze weggingen), maar was geen probleem, na contact met Eugene stonden ze de volgende ochtend op de stoep en was het in een kwartiertje opgelost. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Ik raad ze zeker aan!

Door T.B
Op 10 oktober 2023
10

Zeer tevreden over ES. Binnen een dag zowel muren als plafond gestuuct. Mannen waren op tijd en zijn harde werkers, respect voor hen en de zorgvuldigheid waarmee ze hun werk uitvoeren. Vooraf wordt alles netjes bekeken en hierna wordt een nette offerte opgesteld die qua prijs goed is.

Door M.S
Op 9 oktober 2023
10

We zijn zeer tevreden met dit bedrijf. Dit is al de derde keer dat we onze werkzaamheden door ze hebben laten uitvoeren. Het ging deze keer om het schilderen van de binnen muren van de hele woning van mijn schoonouders. Dit was in 1 dag en naar volle tevredenheid gedaan. Wij zijn blij dat dit op korte termijn kon en zouden dit bedrijf van harte aanbevelen.

Door G.E
Op 8 oktober 2023
10

Super fijn bedrijf😃 Het contact met Eugéne was van het begin tot het eind goed Ook de 2 buitenlandse medewerkers waren erg netjes Ook het stucwerk ziet er mooi strak uit Er moest heel wat stuc op de wand om het mooi te krijgen Maar het resultaat mag er zeker zijn Ik rasd dit bedrijf zeker aan Bedankt Eugéne en medewerkers Top✅️👍

Door S.B
Op 7 oktober 2023
10

Aanrader, erg netjes en snel geregeld! (Zolder + trappengat gestuct)

Door S.D
Op 26 september 2023
10

Ondertussen alweer een paar maandjes geleden, maar bij ons thuis is er super mooi gestuct. De mannen waren vriendelijk en vakkundig. Toevallig waren er vandaag werklui om mijn keuken te plaatsen en die gaven ook aan dat het onwijs mooi werk is wat de mannen van es afbouw hebben afgeleverd. Eugene reageert ook altijd snel en is erg vriendelijk. Bedankt! Groetjes, Sheray en William

Door K.T.W
Op 21 september 2023
10

ES totaal afbouw heeft beganegrond en eerste verdieping volledig gestuct. Zeer snelle communicatie met Eugène & José. Zeer flexibel en komen beloftes na. Zeer tevreden. Stucadoors zijn vriendelijk en ervaren.

Door R.M
Op 13 september 2023
10

VOF is een bedrijf dat ik heb ingeschakeld via werkspot. eerst komen ze langs om alles even op te nemen. Vervolgens heb ik een keurige offerte met een goede prijs van hun mogen ontvangen. wat ook erg fijn is dat er geen lange wachtrij is en dat ze vrijwel snel kunnen beginnen. ook het stucen zelf is erg snel gegaan binnen 2 dagen waren ze klaar alle hoekprofielen wanden en plafond woonkamer keuken en hal. de mensen zijn erg vriendelijk. wel moeilijk om mee te communiceren maar elke dag werd ik even gebeld met de vraag hoe het er voor stond en of er op of aanmerkingen waren. erg prettig! bij de oplevering komt er ook iemand langs waarmee je alles even langs loopt en mocht er iets niet goed zijn dan kijken ze er gelijk naar. Tip mocht u deze mensen inzetten geef ze wat lekkers te eten dat verdienen ze! Hieronder een paar foto's voor en na

Door M.J
Op 12 september 2023
10

Zeer prettige samenwerking met ES Afbouw & Eugène. Komt afspraken na, houdt op goede wijze contact met ons als klant, heeft een strakke planning en levert mooi resultaat. Ook waar wij feedback op hadden werd binnen enkele dagen verbeterd. Wij vertrouwen volledig op de garantie die Eugene biedt. Ook dat geeft een prettig gevoel in een nieuwbouwwoning. Wij raden Eugène en ES Afbouw zeer zeker aan!

Door T.V.D.H
Op 23 augustus 2023
10

Alle wanden en plafonds van onze nieuwbouwwoning glad gestukt en gesaust. Mooi werk volgens plan opgeleverd!

Door S.C
Op 26 juli 2023
10

Eugene heeft ons hele huis gestuukt en de zolder en begane grond gesausd. Telefonish stond hij altijd klaar en hij was ook flexibel toen het droog proces langer duurde dan verwacht. Alles is super strak opgeleverd!

Door N.K
Op 12 juli 2023
10

Fijn bedrijf.Communicatie ,flexibiliteit,snelheid,kwaliteit.Gelukkig was het er allemaal.Gezien onze tijdsdruk op onze planning.Ons hele appartement superstrak gestuct zoals beloofd.Eugéne en José nogmaals bedankt. P.s laten we de stucers niet vergeten .Want nee bestond niet en niets was een probleem. Groetjes Walter&Rachel

Door A.O
Op 15 juni 2023
10

Heel vriendelijke mensen én goede professionals. Eerlijk prijs en werk van hoog kwaliteit. Aanrader!

Door T.A
Op 14 juni 2023
10

Wij hebben de zolder, slaapkamer en plafond van de badkamer laten stucen. Het team van ES Afbouwbedrijf heeft het alle ruimtes binnen één dag gestuct en het ziet er prachtig uit. Zelfs de moeilijke stukken waar het dak van de zolder afloopt is strak gestuct. Ze zijn ook aardig en denken met je mee. Zie de before en after foto’s.

Door H.C
Op 14 juni 2023
10

Snelle communicatie, duidelijke afspraken, flexibel met schakelen. Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Wij hebben de keuken, hal en huiskamer laten stucen. Ziet er netjes en strak uit.

Door M.V.D.H
Op 12 juni 2023
10

Prachtig werk afgeleverd, en fijne communicatie. we hebben onze woonkamer, bijkamer en keuken laten stucen inclusief afwerking met een diamand laag. De afspraken goed nagekomen en een mooi eind resultaat.

Door G.P
Op 24 mei 2023
10

We zijn zeer tevreden over het stukadoorswerk vd wanden en plafond in onze keuken. Zeer netjes gewerkt aardige stukadoor. Is echt een aanrader. Als ik weer een stukadoor nodig moet hebben dan ga ik zeker terug naar Eugéne. Nogmaals hartelijk dank voor de service.