Sierpleister in Sittard

Wij zijn het bedrijf in Sittard dat gespecialiseerd is in sierpleister. Dat is een pleister die uw woning sfeer en karakter geeft. U heeft bij ons ruime keuze uit een aantal soorten sierpleisters. Zo kunt u bij ons kiezen uit spachtelputz, granol en rustiekputz.

Onze sierpleisters

Spachtelputz is een enorm populaire sierpleister. Dat komt omdat het sierlijk én praktisch is. Omdat het kleurecht is vallen kleine beschadigingen niet op. Spachtelputz krijgt structuur door de korrels die hiervoor gebruikt worden. Bij ons bepaalt u zelf de korreldikte.

Rustiekputz lijkt op spachtelputz maar heeft een andere structuur. Dat komt omdat rustiekputz uit grovere korrels bestaat. Bij granolputz kunt u zelf bepalen welk patroon u wilt creëren. Denk bijvoorbeeld aan de structuur van een boomschors.

Professioneel advies

Wilt u sfeer in uw woning creëren met een sierpleister maar weet u niet goed waar u voor moet kiezen? Onze stukadoors helpen u meer dan graag om een keuze te maken. Ze vertellen u over de voordelen en nadelen van elke sierpleister. Zo weet u altijd waar u voor kiest.

Wilt u ook sierpleister in Sittard? Neem contact op met onze stukadoors. Vul dan ons afsprakenformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Liever meteen een afspraak met ons maken? Bel ons dan vandaag nog.