Stucwerk in Sittard

Heeft u in de regio Sittard onafgewerkte muren of plafonds? Ons bedrijf zorgt voor een perfecte afwerking. Wij hebben ervaren professionals in dienst met oog voor detail. Zijn wij langs geweest? Dan zijn uw muren strak. Dat oogt verzorgd maar geeft ook sfeer aan uw woning.

Wij kunnen uw muren stuken, maar onze stukadoors kunnen ook pleisterwerk of sierpleister op uw muren aanbrengen. Uw mogelijkheden zijn hierin eindeloos. U kiest zelf een stijl en structuur. Dat kan modern of juist traditioneel zijn.  Verder kiest u uw kleur. Op die manier ontstaat er een unieke en persoonlijke wand. Dat is origineel en sfeervol. Heeft u moeite om hierin een keuze te maken? Onze ervaren stukadoors helpen u graag een afgewogen keuze te maken voor uw stucwerk in Sittard.

Stucwerk als basis

Ons stucwerk is een goede basis voor verdere afwerking. Wij brengen een basislaag op uw muur. Daarna kunt u zelf kiezen wat u met uw muren wilt doen. Laat ze bijvoorbeeld meteen in een zelf gekozen kleur verder afwerken met sierpleister.

Wilt u in Sittard meer weten over stucwerk? Onze stukadoors helpen u graag! Maak vandaag nog een afspraak. Bel ons of vul ons afsprakenformulier in.